- En liten men stor nyhet

Presisjons Teknikk AS lanserer et nytt termografi-kamera, Flir i5, til en lav pris.

Kameraet veier kun 340 gram og skal være enkelt å bruke. Det eneste som må gjøres er å "sikte - lagre - analysere".

I en verden med stigende energipriser og økt fokus på inneklima er det behov for måleinstrumenter som kan visualisere og lokalisere vannlekkasjer og fuktskader som kan gi mugg og råte, samt luftlekkasjer som gir trekk og ubehag og som igjen leder til økte fyringskostnader.

Flir i5 er et ergonomisk kamera med lav vekt (kun 340 gram) som måler temperaturer fra 0 °C til + 250 °C. Temperaturfølsomheten er helt nede i 0,10 °C, hvilket betyr at svært små temperaturavvik kan avdekkes.

Flir i5 leveres med mini SD minnekort for lagring av opp til 50 bilder i JPEG format som enkelt kan legges inn i alle Windows programmer som Word, Excel eller PowerPoint.

For analyse og rapportering kan man bruke ThermaCAM QuickReport, et rapporteringsverktøy som leveres med kameraet. Programmet skal være enkelt å bruke og gir termograføren anledning til å fremlegge en skriftlig rapport i flere ulike formater.

Termograføren kan på en enkel måte lokalisere, dokumentere og rapportere for eksempel fuktskader, luftlekkasjer og manglende isolasjon. Flir i5 i kombinasjon med Minneapolis BlowerDoor er en ideell kombinasjon for å måle bygningers lekkasjetall og lokalisere luftlekkasjer.

- Når vi nå kan tilby kameraer fra FLIR fra kun kr 19 950,- får våre kunder maksimalt igjen for sin investering. Dette åpner opp for at langt flere firmaer/organisasjoner kan få mulighet til å benytte termografering i sitt arbeide, ikke minst med kvalitetssikring internt i egen bedrift/boligsameie, sier Henrik Swärd daglig leder i Presisjons Teknikk AS.