Ny sjef i GK Norge

Jan Kinserdal (48) overtok i april 2008 stillingen som administrerende direktør i GK Norge AS etter Jon Valen-Sendstad, som nå rendyrker sin rolle som konsernsjef i GK Konsern AS. 

Jan Kinserdal (48) overtok i april 2008 stillingen som administrerende direktør i GK NORGE AS etter Jon Valen-Sendstad, som nå rendyrker sin rolle som konsernsjef i GK KONSERN AS. Endringen er en konsekvens av at GK har etablert et overordnet konsernselskap med Norge, Sverige og Danmark som datterselskaper.

Kinserdal har lang erfaring fra inneklimabransjen, som prosjektleder fra 1982, senere avdelingsleder og regionsansvarlig i Glent & CO (85 – 96) og regionsdirektør i GK (97 – 08).

Kjennskapen til GK og bransjen vil være positivt for organisasjonens utvikling videre.

Kinserdal er utdannet innen organisasjon og ledelse i forsvaret, er ingeniør fra OiH med økonomipåbygning fra BI og har bred erfaring fra operativ drift, organisasjonsbygging og ledelse.

- Med et solid fundament hos kunder, ansatte og leverandører vil GK fastholde sin vekststrategi og utvikle seg som inneklimabedrift med kompetanse på energibruk og miljø, sier Kinserdal. GK Norge fortsetter med å videreutvikle fagene kjøl, væskebårne systemer, automatisering, energiforvaltning og renromsteknikk.

- Målet er å bidra til verdiskaping gjennom helhetlig tenkning og de beste tekniske løsningene i bygg, sier Kinserdal. Han poengterer videre at gode og riktige leverandørforhold er viktig for både leveringsevne og kvaliteten på sluttproduktet.

Den nye administrerende fremhever også at GK Norge har et ansvar som ledende aktør i inneklimabransjen, blant utdannings- og forskningsinstitusjoner og myndigheter.

- Vi vil jobbe for kvalitetsleveranser og anerkjennelse av bransjens posisjon i verdikjeden. Dette for å samhandle med relevant myndighet i sentrale energi – og miljøspørsmål, samt sikre etterveksten av ny kompetanse, avslutter Kinserdal.