Ao.no overtar Selgboligselv

Stadig flere boligselgere oppdager muligheten for å selge bolig selv til gode priser uten bruk av tradisjonell eiendomsmegler, og på den måten kutte betydelige kostnader ved salget.

Som en følge av dette opplever nå Netteiendomsmeglingsselskapet AO.no (Advokatoppgjør AS) stor fremgang, og overtar nå også virksomheten til konkurrenten Selgboligselv.

Den tidligere lederen av Selgboligselv, har solgt virksomheten i Selgboligselv.no til AO.no. Hun velger å prioritere stilling som politiker.

Advokat og daglig leder Tom H. Glosimot i Ao.no bekrefter at markedet for salg av bolig uten bruk av tradisjonell eiendomsmegler er i sterk vekst.

- Vi har flere oppdrag enn noensinne. Markedet synes å ha oppdaget at det er liten sammenheng mellom hvilken megler du velger og den prisen som oppnås for boligen. Kundene sparer dessuten flere titusener av kroner ved å kutte ut den tradisjonelle megleren, sier Glosimot.

Han tror en del av forklaringen kan være den endringen som har funnet sted i boligmarkedet den siste tiden. -Det er tyngre å selge bolig nå, og mange har erfart at megleren ofte bidrar lite med i prosessen. Da er det naturlig at man ser seg om etter alternative måter å selge på, spesielt når dette også resulterer i vesentlig lavere salgskostnader, mener Glosimot.

Hva innebærer det å selge sin bolig selv, ved hjelp av en netteiendomsmegler over nettet?

Tom H. Glosimot opplyser at AO.no tilbyr komplette og sikre pakkeløsninger der boligselgere får alt de trenger for å gjennomføre et salg på egenhånd, til en brøkdel av den prisen man må ut med ved et tradisjonelt boligsalg.

- Vår mest solgte pakke koster kr. 8 600. Vi bistår om ønskelig med hjelp til både budrunder og kontraktsmøter. Samarbeid med nettportalene Finn og Tinde med annonsering av boligene har vist seg å gi meget god effekt for den som skal selge, sier Glosimot.

Glosimot forteller at de fleste selgere oppnår gode priser ved salg av bolig ved å benytte løsningene for egensalg man får hos AO.no.

- Det store flertallet av boliger solgt gjennom oss har gått til over takst. Dessuten kan man jo regne inn vesentlige besparelser på meglerutgifter, sier Glosimot.

Han beretter at det er lagt ned store ressurser i å utvikle en mest mulig trygg, effektiv og rasjonell tjeneste for vanlige boligselgere.

- Vi i AO.no har skapt vårt produkt over mange år, i samarbeid med både advokater og autoriserte eiendomsmeglere. Det sikrer at alle formelle krav er ivaretatt. I dag finnes det ingen like komplette løsninger i markedet, avlutter Tom H. Glosimot i AO.no.