BoligPartner inngår samarbeid

BoligPartner AS har inngått en avtale om total leveranse av fagtjenester til Norhus Norge. 

BoligPartner AS har utviklet en helhetlig produksjonskjede som omfatter alt fra tegning, prosjektering, materialberegning, økonomikalkyler, markedsføring og leveranse på byggeplass etter just-in-time-prinsippet. Avtalen innebærer at bedriften, med hovedsete i Nydal i Furnes, nå vil levere disse boligene til Norhus.

- Dette viser at vi har en kompetanse som andre aktører i bransjen synes er viktig og interessant, sier Gunnar Wedvik, administrerende direktør i BoligPartner AS.

- Vi er blant de største fagmiljøene på ferdighussektoren i Norge i dag med ca. 120 medarbeidere i gruppen hvor 30 er ved hovedkontoret. Gjennom årene har vi brukt store ressurser på å utvikle verktøyene våre. Jeg har registrert at mange andre firmaer i bransjen er interesserte i vår kompetanse på nettopp dette feltet, og tror denne delen av virksomheten vår kan vokse videre, sier en optimistisk Wedvik.

Styreleder Lauritz Holsvik i Norhus Norge og daglig leder Magnar Sæten er samstemte og tydelige på hvorfor de valgte nettopp BoligPartner AS: - Vi ønsket å samarbeide med et fagmiljø med større kompetanse enn oss selv. BoligPartner AS fremstår som det mest profesjonelle miljøet i Norge i dag og kan bistå oss i den utviklinga vi vil skape for vår egen bedrift. I dag leverer vi 200 boliger hvert år. Gjennom samarbeidet med BoligPartner AS vil vi nå ut til et større marked. Vi har et langsiktig mål om å bli større, og BoligPartner AS er en organisasjon med de nødvendige kvaliteter som kan hjelpe oss videre, forklarer de to Norhus-lederne.