Foto: Grove Knutsen

Truels Gedde trer til side som toppsjef i Grove Knutsen - søker ny daglig leder

Truels Gedde har bestemt seg for å trekke seg tilbake fra stillingen som daglig leder i Grove Knutsen, og de søker nå etter en ny person til å lede selskapet. Gedde blir med på reisen videre med ansvarsområde innen salg og forretningsutvikling.

Truels Gedde

– Han vil dermed beholde kontakten med og ansvaret for dagens kunder og samarbeidspartnere og utvikle dette videre, heter det i en melding fra selskapet.

– Jeg trekker meg tilbake fra stillingen som daglig leder, men blir fullt ut med på reisen videre med ansvarsområde salg og forretningsutvikling. Jeg er fortsatt sprek og vil fortsette å jobbe med kunder og leverandører og beholde den langvarige gode kontakten vi har. Ansettelse av ny daglig leder er en prosess vi har holdt på med en god stund og det har ingenting med situasjonen rundt koronaviruset å gjøre. Jeg har ledet selskapet i flere tiår, en periode hvor vi har hatt en sunn og stabil vekst, men nå føler jeg at vi har kommet til et veiskille og trenger ytterligere påfyll med kompetanse. Vi ser etter en som kan tilføre selskapet noe ekstra, en som kan ta oss videre og forberede oss på fremtiden, sier Truels Gedde, som er andregenerasjons medeier i Grove Knutsen.

Grove-Knutsen & Co AS ble etablert i 1948, og er blitt store innen salg av arbeidsutstyr til proffmarkedet innen flere katergorier. Selskapet teller i dag 35 ansatte, og har en omsetning på rundt 200 millioner kroner. De er familieeid og Gedde påpeker at de har store vekstambisjoner.