Fra venstre: Tone Stilen, Rasmus Bjørn Haugaard, Livar Høyland Opedal, Mariana Ribeiro Alves, Morten Pedersen, Agata Jaszczyk, Marco Ciccone. Foran: Annelise Opaas. Foto: DARK

DARK DESIGN GROUP blir medlem i buildingSMART Norge

DARK DESIGN GROUP  blir nå medlem i ibuildingSMART Norge.

I en pressemelding fremhever det at de gjør dette for å være med å bidra og påvirke premisser, prosesser og fremtidig fokus.

- Målet er å oppnå bedre kvalitet og kunnskap innenfor prosjektering med åpenBIM sammen med resten av bransjen, sier DARKs BIM-manager Tone Stilen i en pressemelding.

DARK DESIGN GROUP består av DARK Arkitekter, DARK Stavanger, DARK Drammen, LARK landskap og Zinc interiørarkitekter.

- Gjennom medlemskap og samarbeid med buildingSMART ønsker de å vise kunder, oppdragsgivere og samarbeidspartnere at DARK DESIGN GROUP ønsker å fokusere på - og bidra til at åpenBIM skal bli en obligatorisk del av deres nåværende og fremtidige prosjekter. Arkitektkonsernet jobber aktivt og daglig med å forbedre kunnskapen og systemene for å kunne bidra til bedre ressursutnyttelse og mer lønnsomme prosjekter, skriver selskapet i meldingen.

— Vi feiret medlemskapet med å BIM-sertifisere åtte nye arkitekter, sier Tone Stilen og viser til kursene i Symetri BIM Akademi - som er sertifisert i henhold til bSN Læreplan.

— Vi ser det som en styrke å kunne benytte denne nye kompetansen aktivt i både markedsføring og innsalg. Dette er både nyttig og komparativ kompetanse å vise til ved anbud og prekvalifisering til fremtidige prosjekter, legger Stilen til.