Jan Eklund

Jan Eklund blir ny leder for Metier OEC Construction

Jan Eklund blir ny leder av Metier OECs bygg- og anleggsvirksomhet.

Eklund kommer fra ÅF Advansia der han har hatt stillingen som Direktør Flyplass, Samferdsel & Industri. Han har over 35 års erfaring innen prosjektledelse og administrativ ledelse som byggherre, utbygger, entreprenør og rådgivende ingeniør.

- Han har erfaring fra større prosjekter innen bygg og anlegg, industri og infrastruktur med vei, flyplass, jernbane, vann og avløp. Han har i tillegg internasjonal erfaring fra USA, Asia, Midt-Østen og Afrika, heter det i en pressemelding. Eklund tiltrer stillingen 1. januar 2020.

- Vi er sikre på at Jan har den rette kombinasjonen av erfaring, nettverk og personlige egenskaper som skal til for å gi både Construction og Metier OEC et ytterligere løft i retning av å bli Norges ubestridte ekspertselskap innen prosjektledelse, sier adm. dir. i Metier OEC, Halvard Kilde i en melding fra selskapet.

- Jeg ser frem til å bidra til å realisere vekstmålene for Metier OEC. Jeg har fulgt virksomheten over tid og gleder meg til å ta fatt på oppgaven», sier Jan Eklund.