Gunnar Heesch Holmen og Trygve Sagen.

Gunnar Heesch Holmen ny leder i Holte Consulting

Gunnar Heesch Holmen har tatt over som toppsjef i Holte Consulting etter Trygve Sagen, som har styrt skuta i åtte år.

Tradisjonen tro, fortsetter Sagen i selskapet.

I sommer overtok Gunnar Heesch Holmen (41) som administrerende direktør i Holte Consulting. Han har bakgrunn som sivilingeniør innen kommunikasjonsteknologi fra NTNU. Han har jobbet i selskapet siden 2007, vært partner siden 2011 og har tidligere ledet forretningsområdet IT & Telecom med betydelig vekst.

- Jeg gleder meg til å lede et selskap med fantastiske medarbeidere, en solid markedsposisjon, høy faglig integritet og gode vekstmuligheter, sier Holmen.

- Trygve har gjort en fabelaktig jobb, så får jeg gjøre mitt beste for å bygge videre på det han har vært med på å skape, legger Holmen til.

Trygve Sagen (41) har ledet selskapet i åtte år og trer nå inn i rollen som styreleder. Samtidig skal han fortsette å lede innovasjonsprosjektet for Statsbygg «Cost down – step up», der han også har fungert som avdelingsdirektør.

- Vi er vel en av få virksomheter der du finner ikke én, ikke to men tre tidligere administrerende direktører, forteller Holmen.

Holte Consulting jobber med prosjekter innen blant annet telekom og digitalisering av verdikjeder, fornybar energi, skipsbygging, samt store offentlige og private byggeprosjekter.