Kjell Paulsrud, administrerende direktør i Neumann Bygg.

Neumann Bygg etablerer seg i Askim

Neumann Bygg, som er er en av Norges ledende byggevaredistributører til proffmarkedet, har signert en avtale om etablering av et nytt byggevarehus i Askim.

Byggevarehuset vil ligge i Hurrahølet, overfor Rema, på en tomt som tidligere har vært brukt til både hagesenter og bilbutikk, ifølge en pressemelding fra selskapet.

– Det er morsomt å kunne avsløre nyheten om Neumanns inntreden i Indre Østfold, som er et spennende vekstområde hvor vi ikke har varehus fra før. Etableringen er et viktig tilskudd i vår satsing i Oslo-regionen og vil, i samarbeid med vårt eksisterende anlegg på Dal, Eidsvoll, gi oss ytterligere styrke inn i Østlandsområdet, administrerende direktør sier Kjell Paulsrud i Neumann Bygg AS.

Han opplyser at Roy Johnsen, Terje Pettersen og Vidar Steinum blir med på laget.

– De har lang erfaring fra vår bransje, og kjenner markedet i Østfold svært godt. I tillegg vil flere av våre gode kolleger på Dal ha Askim som base, da de bor i området, sier Paulsrud - som legger til at det for ham som askiming er hyggelig å kunne bidra til nye arbeidsplasser og økt vekst i nye Indre Østfold kommune.

– Etableringen er en del av en strategi som innebærer at vi skal ha distribusjonsløsninger/byggevarehus for proffmarkedet langs E6/E18, i området rundt Stor-Oslo.

Det nye byggevarehuset vil åpne i september 2019, i eksisterende bygningsmasse på tomten. Lokalene vil bli revet neste sommer og Neumann vil flytte temporært inn i Europrisbygget i nærheten, i påvente av et flunkende nytt bygg på den opprinnelige tomten. Det nye varehuset vil stå klart senest mai 2021.