Slik ser Posten og Brings Logistikksenter i Stavanger ut. Foto: Tore Oksnes

Posten åpnet nytt logistikksenter for Stavanger-regionen

Posten investerer i et nytt landsdekkende logistikknettverk for å møte den kraftige veksten innen netthandel og logistikk - og gi kundene et bedre tilbud. Onsdag åpnet konsernsjef Tone Wille det nye Logistikksenter Stavanger.

Logistikksenter Stavanger er nummer 15 av til sammen 18 terminaler i Posten og Brings landsdekkende logistikknettverk. 

- Senteret ligger i Vagle Næringspark i Sandnes kommune og vil betjene kunder i hele regionen. Logistikksenteret er en viktig del av Postens offensive satsing innen pakker, gods og hjemlevering. Innen utgangen av 2021 vil de siste tre terminalene stå klare til bruk, heter det i en pressemelding.

- Med 18 terminaler som har felles produksjonsprosesser og It-systemer får Posten og Bring et moderne landsdekkende, industrielt nettverk. Nordmenn handler stadig mer på nettet og vi øker kapasiteten for å møte veksten og være konkurransedyktige, sier konsernsjef Tone Wille.

Nesten 350 medarbeidere er tilknyttet Logistikksenter Stavanger. Fire millioner pakker og nesten 100.000 tonn gods skal gå gjennom logistikksenteret hvert år.

- Våre dyktige medarbeidere ved denne nye terminalen vil sørge for å gi kundene i regionen det beste og mest effektive logistikktilbudet, sier konsernsjefen.