– Jeg er veldig stolt av våre mange gode prosjekter og den innsatsen våre medarbeidere legger ned hver eneste dag, sier Jørgen Evensen.

Omsetningsrekord for Betonmast

Betonmast kan vise til en omsetning på rekordhøye 6,9 milliarder kroner i 2018. Adm. dir. Jørgen Evensen er samtidig trygg på at løsningen med å skille ut Betonmast i et selvstendig selskap er den beste løsningen for Betonmast og BetonmastHæhre.

Betonmast-konsernet økte til rekordhøye 6,9 milliarder kroner i fjor, tilsvarende en vekst på 25 prosent fra 5,5 milliarder kroner året før.

– Samtlige deler av konsernet fortsatte sin vekst, og både eiendomsvirksomheten og Sverige leverte rekordresultater for fjoråret. Konsernet holder høy fart, og utviklingen hittil i 2019 bekrefter dette. sier administrerende direktør Jørgen Evensen.

Høy ordreinngang

– Jeg er veldig stolt av våre mange gode prosjekter og den innsatsen våre medarbeidere legger ned hver eneste dag, sier Evensen.

Den svenske virksomheten vokste kraftigst i 2018. Omsetningen i Sverige økte med 98 prosent i 2018 til 752 millioner kroner, mens ordrereserven økte fra 592 millioner kroner til 1,4 milliarder kroner. Det ble etablert nye selskaper i både Malmö og Stockholm, og nye etableringer vurderes fortløpende. Betonmast Sverige ventes å vokse videre i 2019.

Betonmast Eiendom leverte rekordresultat både for fjerde kvartal isolert og for hele 2018.

Samlet ordrereserve for Betonmast-konsernet var på 6,1 milliarder kroner ved utgangen av 2018, fordelt på 4,7 milliarder kroner i Norge og 1,4 milliarder kroner i Sverige.

Skiller ut Betonmast

– Gitt utviklingen de siste to årene er jeg trygg på at dette er den beste løsningen for Betonmast og BetonmastHæhre. Nå skal vi jobbe hardt for å sikre en vellykket prosess, legger Evensen til.