Anleggsleder

AF Nybygg ble opprettet i 2017 som en egen forretningsenhet i AF Gruppen Norge AS med erfarne ressurser fra andre forretningsenheter i AF for å danne grunnlag for ytterligere vekst. AF Nybygg retter seg inn mot oppføring av nye komplette bygg. Prosjekt utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. AF Nybygg utfører prosjekter i Stor-Oslo regionen, og primært i Oslo og Akershus. Prosjektene kjennetegnes som komplekse, tidkrevende, spennende og har en kontraktsverdi som ofte er over MNOK 100. AF Nybygg kan utfører alle typer entrepriser, herunder total-, general-, hoved- og i samspillsentrepriser. Med prosjektutførelse av AF Nybygg får man innovative løsninger der vi digitaliserer etter kundens behov. Fremtiden er her nå, og AF Nybygg har kompetansen som gjør at vi bygger morgendagens bygg i dag.

FirmaAF Nybygg
FylkeOslo
Søknadsfrist09.11.2018

AF søker en fremoverlent anleggsleder til Solheimstunet

Har du evne til å tenke helhetlig og kommersielt, med sikkerhet og kvalitet i alle ledd? Da vil vi bli bedre kjent med deg. Om du i tillegg har erfaring fra å lede større deler av et byggeprosjekt, da tror vi du kan være personen vi ser etter.

Som anleggsleder hos oss vil du få det operative ansvaret for å lede og planlegge driften av arbeidene i prosjekter innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, økonomi, tid og produktivitet. Du vil ha ansvar for oppfølging og koordinering av underentreprenører og leverandører, samt planlegging mot sideentreprenører.

Du får personalansvar for den operative driften og vil være prosjektleders stedfortreder. Du er faglig sterk, motiverende, tydelig, systematisk og har gode formuleringsevner. Godt humør og en god porsjon humor kommer også godt med hos oss.

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode forsikringsordninger og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.

Om Solheimstunet BT3

For Usbl Utbygging AS skal AF Nybygg føre opp 56 leiligheter i byggetrinn 3 av prosjektet Solheimstunet på Lørenskog. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på MNOK 125 ekskl. mva. Oppstart bygging forventes i Q4 2018 med ferdigstillelse sommeren 2020.

Om AF Nybygg

AF Nybygg tilbyr oppføring av komplette bygg. Prosjekter utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. Vi utfører primært prosjekter i Oslo og Akershus. Prosjektene kjennetegnes ved at de er komplekse og tidkrevende og ofte med kontraktsverdi over MNOK 100. AF Nybygg skal være best på riktig bruk av digitale verktøy i prosjektgjennomføringen og vår gjennomføringsmodell sikrer kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring.

Kontaktpersoner:

Sif Løvdal

HR-sjef Rekruttering

+47 45786585

Geir Flåta

Direktør AF Nybygg

+47 994 01 510

Søk stilling

Vis flere stillinger: