Administrerende direktør Geir Vegsund i H-produkter. Foto: H-produkter

H-produkter kjøper GlassTeam

Eierne av GlassTeam AS har inngått avtale om salg av samtlige aksjer i selskapet til H-produkter AS, med virkning fra onsdag denne uken.

Det skriver H-produkter i en pressemelding tirsdag.

Styreleder Tom Aas i GlassTeam ønsker de nye eierne velkomne.

– Vi er svært fornøyde med å få H-produkter inn som ny eier av GlassTeam. H-produkter driver innenfor samme bransje og har mange likhetstrekk med oss. Geografisk er vi gunstig plassert i forhold til hverandre og ser store synergimuligheter i et tettere samarbeid og eierskap. Det er også viktig for oss å få inn en eier som har samme ambisjoner og tankesett som vi har, og med ytterligere tyngde vil vi kunne ta på oss enda større og mer krevende prosjekter, sier Aas.

Administrerende direktør Geir Vegsund i H-produkter er også godt fornøyd med oppkjøpet.

– GlassTeam har en solid markedsposisjon på Østlandet, og vi ønsker å ta en posisjon som nasjonalt ledende innenfor glassfasademarkedet, både gjennom egenvekst og oppkjøp. Vi utfyller hverandre på en god måte, og derfor er GlassTeam et naturlig og veldig interessant selskap, både å eie og samarbeide med. Bransjen er moden for en konsolidering, og gjennom dette oppkjøpet vil vi samlet bli den klart største norskeide aktøren i landet. Vi ser store muligheter gjennom dette oppkjøpet, men samtidig er det viktig for oss å understreke at det blir business as usual for GlassTeam, sier Vegsund i pressemeldingen.