Jan Åge Fjørtofts Liverpool-tippbil-tweet tar av på nett

En norsk rød tippbil dekorert med You'll never walk alone og Liverpools klubbemblem er i ferd med å ta av på Twitter takket være Jan Åge Fjørtoft.

"A lorry driver in Norway that will never drive alone", skrev den tidligere norske landslagsspissen på Twitter tirsdag ettermiddag og hektet samtidig på Liverpool FC på tweeten om den helrøde lastebilen.

Et døgn senere var tweeten retweetet og likt godt over 1.000 ganger.

Lastebileieren er 46 år gamle Kai Gjelten. Tidligere i sommer ble han intervjuet av AT.no om Liverpool-bilen som var klar til bruk uken etter påske i år.

- Det er mange som er fotballinteressert, og jeg regnet med mye respons. Det er blitt mange tommelen opp og kommentarer. Men det er nok blitt mer enn jeg hadde forventet, sa Kai Gjelten til AT.no.

Det spørs om ikke det er enda mer oppmerksomhet i vente i kjølvannet av Jan Åge Fjørtofts drahjelp på Twitter.

- All PR er god PR, så dette er bare moro. Jeg hører også rykter om at bildet via kona til en journalist i TV2 Sporten har spredt seg til redaksjonen der, så vi får se om det blir enda mer da, sier Gjelten til Byggeindustrien.

Om det er Fjørtoft selv som har tatt bildet, vet ikke lastebileieren.

- Men jeg vet at Carsten Skjelbred tok et bilde av bilen min nylig, og kanskje det er det bildet som har funnet veien til Fjørtoft, sier Gjelten.