Mosvoldveien. Ill. Hrtb/Norconsult

Et overlevert og et nytt prosjekt for HENT for Meløy kommune

HENT skal bygge Ørnes Nye Omsorgssenter i Meløy kommune i Nordland fylke, og dette er det andre prosjektet som HENT har ervervet i kommunen.

 Nylig ble Mosvold Omsorgsboliger på Ørnes overlevert kommunen. Prosjektleder hos HENT, Tore M. Vold trekker fram det gode samarbeidet med byggherre og de lokale entreprenørene og vareleverandørene.

– Dette har på alle måter vært et samhandlingens prosjekt, sier en godt fornøyd prosjektleder.

Den nye kontrakten med Meløy kommune er en totalentreprise på bygging av Ørnes Nye Omsorgssenter. Prosjektansvarlig for Meløy kommune, Ragnar Drevvatne sier han med bakgrunn i det nylig overleverte Mosvold Omsorgsboliger, ser fram til et nytt prosjekt sammen med HENT.

– Våre erfaringer med riksentreprenøren er ubetinget positive både hva gjelder kvalitet, framdrift og fleksibilitet, sier Drevvatne i en pressemelding.

Det nye bygget skal reises i kommunesenteret Ørnes, og skal dekke en rekke ulike funksjoner. Det vil være en egen sykehjemsdel med heldøgns opphold, fordelt på 4 avdelinger og 44 beboerrom, 8 omsorgsleiligheter, legevakt, legesenter og storkjøkken, samt en stor felles takterrasse. Bygget er på 6570 kvm BTA fordelt på 4 etasjer med en grunnflate på 1800 kvm.

Oppstart er planlagt 1. november i år og byggetid er satt til 24 måneder. Kontraktssum er 160 millioner kroner, eks. mva.

Produksjonssjef Marius Jentoftsen i HENT er på alle måter fornøyd med å ha vunnet en ny kontrakt.

– Dette bidrar til å befeste vår posisjon i denne regionen, og vi er selvfølgelig svært tilfreds med at kommunen på ny har vist oss tillit. Vi ser fram til å komme i gang med byggingen, og er sikker på at det samhandlingsklimaet som er skapt gjennom forrige prosjekt, vil videreføres i dette, sier han.

Ørnes Nye Omsorgssenter. Ill. Norconsult