OKK Gruppens eiendom i Nedre Storgate 15-17 i Drammen vil blant annet få en helt ny fasade. Illustrasjon: DRMA/B&BDaglig leder Bjørnar Boldvik i Godt Sagt og markedsdirektør Anniken Haug i Oxer Eiendom er godt fornøyde etter at Godt Sagt nå har inngått en langsiktig leieavtale i OKK Gruppens bygg i Nedre Storgate 15-17 i Drammen. Foto: Oxer EiendomNoenlunde slik vil det se ut i inngangspartiet til Nedre Storgate 15-17 etter at moderniseringen er gjennomført. Illustrasjon: Facilius

OKK Gruppen rehabiliterer i Drammen

OKK Gruppen skal gjennomføre en omfattende modernisering av Nedre Storgate 15-17 i Drammen.

Det skriver eiendomsforvalter i Nedre Storgate 15-17, Oxer Eiendom, i en pressemelding. OKK Gruppen eier bygget.

I månedsskiftet august/september starter, ifølge pressemeldingen, rehabiliteringen av Nedre Storgate 15-17. Bygget, med et totalareal på 7.200 kvadratmeter, renoveres etter BREEAM In-Use-standard. Det planlegges, i tillegg butikk, servering og showroom ut mot Nedre Torggate. Nedre Storgate-prosjektet mot gågaten er ferdig i desember 2018, mens Nedre Torggate 18 er ferdig våren/sommeren 2019.

Et av de største grepene blir, ifølge pressemeldingen, å endre fasaden mot gågaten, men også innvendig i andre etasje skal det det gjøre en omfattende modernisering av lokalene for å blant annet få plass til hovedleietaker Godt Sagts eget filmstudio og nærmere 50 ansatte fra selskapets ulike avdelinger i Drammen og Mjøndalen. Godt Sagt AS er i dag ett av de største kommunikasjonsbyråene på Østlandet utenfor Oslo.

– Det blir ny glassfasade i første og andre etasje mot gågaten, og fasaden skal gjøres lysere. Dette blir et skikkelig utstillingsvindu for Godt Sagt som skal leie hele andre etasje med nærmere 1.000 kvadratmeter inkludert kontorplasser, møterom, kantine, resepsjon og altså et eget filmstudio. Vi er veldig fornøyd med å få et stort kommunikasjonsbyrå inn som leietaker i bygget som vi nå vil bli spesialtilpasset for deres behov, uttaler markedsdirektør i Oxer Eiendom, Anniken Haug, som legger til at det fortsatt er ledige lokaler oppover i etasjene.