Foto: Skarpnes

Skarpnes lanserer ståltak for montering direkte på bærende undertak

Skarpnes lanserte for to år siden Skarpnes Bond og tilføyer nå enda et nytt produkt i sortimentet. 

 – Det nye produktet kan monteres direkte på den gamle shingelen eller på rupanel kombinert med Skarpnes undertak som er tilpasset dette formålet. Med dette vil Skarpnes styrke sin posisjon i markedet innen ståltak, heter det i en melding fra selskapet.

Den familiedrevne bedriften Skarpnes har drevet med tak i snart 100 år og har siden 1919 levert produkter på tak. De nye stålproduktene skal være spesielt tilpasset for montering direkte, uten bruk av sløyfer og lekter. Under skal det ligge gammel shingel man ønsker å fornye eller Skarpnes sitt eget spesialtilpassede undertak.

Vi har de siste to årene etablert oss som en totalleverandør av tak på det norske markedet. Med de nye produktene vil vi også kunne tilby et produkt som gjør at renoveringstiden går betraktelig ned. Produktet passer meget godt for renovering av både små og store takflater, sier salg og markedssjef Espen Stensøy.

Han peker på at markedet er i endring og på denne kategorien har det vært relativt rolig.

– Etterspørselen etter noe nytt gjør at Skarpnes tar steget med disse produktene. Skarpnes har eksistert en stund, men viktigheten av kvalitet har vært vel så viktig som å få produktene raskt ut i markedet. Skjult innfestning kombinert med rask og enkel montering er nøkkelen her. Produktet holder høy kvalitet og kommer i to farger. For oss er det viktig at kunden får de de spør etter og at de vet de kan henvende seg til oss uansett hva det måtte være innen skråtak, sier Stensøy.