Areal- og samfunnsplanlegger

Rambøll Norge AS, avdeling Tromsø, består av tolv dyktige medarbeidere innenfor fagområdene areal- og samfunnsplanlegging, byggeteknikk og prosjektadministrasjon. Kontoret vårt er sentralt plassert i Tromsø sentrum med moderne fasiliteter. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi har mål om kontinuerlig vekst innen etablerte fagområder. Vi samarbeider med flerfaglige Rambøllmiljøer på tvers av landet og i Norden, og vi er engasjert i flere store byggeprosjekter og planoppdrag i Tromsø by og i Nord-Norge for øvrig.

FirmaRambøll
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist04.11.2018

Rambøll har et av Norges største fagmiljø innen arkitektur og plan, vi har et aktivt fagnettverk og verdifull kompetanseutveksling mellom avdelinger. Nå søker vi etter nye kolleger til å forsterke fagområde arealplan i Tromsø.

Om stillingen

Som areal- og samfunnsplanlegger i Rambøll blir du involvert i spennende og utfordrende oppgaver. Vi tilbyr alle planoppgaver etter plan- og bygningsloven, fra overordnet kommuneplanlegging, område- og detaljreguleringsplaner (sentrumsutviklingsprosjekter, boligområder, næring/havn mm.), i tillegg til analyser, utredninger, GIS-analyser mm. De fleste av våre oppdrag er tverrfaglige, noe som krever at våre medarbeidere jobber i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger for våre kunder.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Utarbeidelse av plankart, planbeskrivelser og planbestemmelser
  • Konsekvensutredning og analyser
  • Bidra innen markedsføring og salg

Hvem vi søker

Vi søker en dyktig og engasjert medarbeider til fagområdet arealplanlegging. Fortrinnsvis søker vi etter en medarbeider på masternivå innenfor relevante fagområder som arealplanlegging, arkitektur, geografi, sivilingeniør miljø/fysisk planlegging/ etc. Bachelornivå er også aktuelt i kombinasjon med riktig og tilstrekkelig erfaring. Interesse for og kunnskap om digitale analyse- og illustrasjonsverktøy som GIS, AutoCAD/Focus arealplan etc. vektlegges.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og løsningsorientert
  • Du har evne til å arbeide effektivt, både selvstendig og i team
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne (norsk)
  • Du er omgjengelig og har gode kommunikasjonsevner

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Irene Sandnes, tlf: 47318780 eller

Fagansvarlig Maren Stanghov Thorstensen, tlf: 95925609

Søk stilling

Vis flere stillinger: