To store leveranser for Spenncon

Spenncon har den senere tiden landet to større kontrakter.

Til boligprosjektet Strinda Hageby har Spenncon totalansvar for prosjektering, produksjon og montasje av alle prefabrikkerte betongelementer, samt for prosjektering og montasje av stålkonstruksjoner.

Strinda Hageby består av 450 enheter i Granåsen-området i Trondheim. Prosjektet er de to første byggetrinnene av en større utbygging av området som er ventet å pågå i flere år. Spenncon er underleverandør til Skanska på begge byggetrinn. Byggherre er Heimdal Bolig AS.

Montasje av byggetrinn 1 utføres av Spenncons underentreprenør Trøndersveis, mens Spenncon selv monterer byggetrinn 2.

Til de to byggetrinnene skal Spenncon i alt levere 28.000 kvadratmeter hulldekker, 6.800 kvadratmeter kompaktvegger, 1.600 tonns prefabrikkert bæresystem, 4.300 kvadratmeter balkonger & svalganger samt montasje av ytterligere 460 tonns stålkonstruksjoner. I alt en leveranse på 17.950 tonns betongelementer. Montasjen har startet opp i april 2017, og vil bli avsluttet medio april 2018.

Spenncon skal også levere til Auli Park på Romerike. Her skal de levere prosjektering, produksjon og montasje av komplett bæresystem bestående av søyler, bjelker, vegger, trapper, repos, balkonger, svalganger, massive dekker og hulldekker. Produksjonen starter opp i september og montasjen i oktober. Prosjektet forventes avsluttet i februar 2018. Auli Park ligger sentralt på Aulifeltet, med utsikt over Glomma og kun 25 minutters kjøretur fra Lillestrøm. Her venter 43 romslige og moderne leiligheter. Samlet areal er 6.900 m2.

Boligprosjektet er tegnet av Romerike Arkitekter, og entreprenøren er Asker Entreprenør.

Auli Park. Ill. Romerike Arkitekter