Distriktssjef

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 17 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

FirmaNCC Building
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

NCC Building bygger bærekraftige bygg for både offentlige og private kunder. Vi har store ambisjoner videre, og med moderne prosesser, digitalisering og en fremoverlent holdning skal vi være med å forandre bransjen. I rollen som distriktssjef søker vi deg som vil være en del av vår forandringsreise og styrke vår posisjon i Stavanger, Rogaland.

DISTRIKTSSJEF

Som distriktssjef i NCC Building vil du delta i planlegging, styring og kontroll og utvikling av all virksomhet i avdelingen, i henhold til selskapets mål og strategier. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere overordnet oppfølging av sikkerhet, kvalitet, fremdrift, økonomi og resultat. Du vil være markeds- og kundeansvarlig og ha ansvaret for å etablere relasjoner med nye og eksisterende kunder, lokale myndigheter, bransjeorganisasjoner og andre samarbeidspartnere. Som distriktssjef vil du også ha personalansvar for distriktets medarbeidere. Vi ser etter en leder som kan inspirere, motivere og utvikle medarbeidere, og bidra til å opprettholde en god samarbeidskultur.

Dette er erfaringene og egenskapene vi ønsker at du har:

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du er en målrettet person med høy gjennomføringsevne, som har gode samarbeidsevner samtidig som du trives med å jobbe selvstendig. Som distriktssjef er det viktig å kunne skape tillit og stabilitet i distriktet.

Som distriktssjef ønsker vi at du har/er:

  • utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag
  • ledererfaring og minimum 5-10 års relevant bransjeerfaring
  • forretningsorientert og med god økonomisk forståelse

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi er stolt av å kunne tilby våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Prime People HR Solutions som vi samarbeider med i denne rekrutteringen: Tron Gjedrem, telefon +47 951 94 010.

Legg inn søknad med CV her: https://www.webcruiter.no/wcmain/CvJobRespond1.aspx?oppdragsnr=3456093738&company_id=3312898880&culture_id=NB-NO

Søknadsfrist: Snarest

Vis flere stillinger: