Stoltz skal rehabilitere Rong skule

Stoltz Entreprenør AS er tildelt kontrakten for ombygging og rehabilitering på Rong skule som har behov for å imøtekomme vekst i elevtall i tillegg til en generell oppgradering.

Ombyggingsarbeidene skal utføres i skoleåret 2017-2018. Elevene og ansatte ved skolen vil da være plassert i erstatningslokaler. SFO bygget, som er en frittstående bygning men del av samme skoleanlegg, skal være i drift i byggefasen.

- Dette er et spennende rehabilitering- og ombyggingsprosjekt, som passer vår brede og tverrfaglige kompetanse meget godt. Vi gleder oss til byggeprosessen og til at elever og lærere tar en fremtidsrettet og helhetlig skole i bruk ved skolestart 2018, sier prosjektsjef i Stoltz Entreprenør AS, Sindre Mæland.

Skolen skal ombygges og rehabiliteres innvendig og utvendig. Ombyggingsarbeidene skal gjøres innenfor den eksisterende bygningsmassen uten nye påbygg eller tilbygg. Hovedvekten av de planlagte arbeidene gjelder hovedbygget, men noe mindre arbeider er også beskrevet på det frittliggende SFO-bygget.

Ombyggingen har til hensikt å etablere nye klasserom, ny SFO base, formidlingsrom, personalarbeidsrom, tekniske rom, mm. Skolen skal oppgraderes til et framtidsrettet, funksjonelt og helhetlig skoleanlegg som tilfredsstiller byggherredefinerte og gjeldende myndighetskrav.

- Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for en god gjennomføring og vil satse videre innenfor markedet for rehabilitering, sier administrerende direktør Per Christian Stoltz.

Kontrakten har en verdi på 39 millioner kroner inkl mva. Arbeidene vil starte opp ved skoleslutt i juni 2017, og skal være ferdig til skolestart i august 2018.