Mari Skjærstad i Boligpartner er fornøyd med utviklingen i selskapet. Foto: Boligpartner

Kraftig vekst i første kvartal for Boligpartner

I første kvartal 2017 økte Boligpartner salget med 21 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig har hyttesalget tatt av.

Boligpartner leverte et sterkt 2016, og ferske tall viser at veksten fortsetter inn i 2017.

– I første kvartal har vi solgt 262 hus og hytter, mot 217 på samme tid i fjor. Dette er sterke tall vi er meget fornøyde med, sier Mari Skjærstad, administrerende direktør i Boligpartner AS i en melding.

Boligpartner har investert mye i salgsapparatet de siste årene.

Mange nye selgere er ansatt, og det er blitt arbeidet systematisk med kompetanseheving og kursing av salgskorpset.

– De siste årenes fokus på å bygge og videreutvikle salgsapparatet kaster av seg. Salgskorpset vårt gjør en formidabel jobb og vi ser at våre satsninger gir effekt, sier Skjærstad.

Tredobling i hyttesalget

Salget av hytter i Boligpartner akselererte i 2016, og totalt solgte selskapet 91 hytter i løpet av fjoråret – en økning på 25 prosent fra 2015. I første kvartal 2017 har salget virkelig tatt av og tallene viser en økning i hyttesalget på hele 161 prosent sammenlignet med første kvartal 2016.

– Vi opplever stadig sterkere interesse for hyttene våre. Blant annet har den nye hytteserien «Birken», raskt blitt meget populær, sier Skjærstad.

Birkenhyttene ble først lansert på hyttefeltet Sjusjølia på Sjusjøen der første byggetrinn ble utsolgt på under en måned.

Andre byggetrinn ble lansert i mars, og også her har hyttene blitt revet unna. Byggingen av Sjusjølia begynner høsten 2017.

Flere kundehenvendelser

BoligPartner hadde i første kvartal økte antall kundehenvendelser med hele 32 prosent.

– Det gir gode forutsetninger for et fortsatt godt salg utover året, melder selskapet.