Jatak Alfa Tre overtar ny bedrift

Alfa Tre AS (Jatak Alfa Tre) overtar Norsk Tre Fagverk AS, og forsterker sin posisjon som kompetansebedrift for bærende trekonstruksjoner.

Arbeidende styrleder og eier i Alfa Tre AS, Øyvind Farstad. Foto: Privat

Norsk Tre Fagverk AS produserer og leverer byggesett til hytter, boliger, låver, lagerbygg og andre industribygg.

Nåværende eiere har i en tid jobbet med å finne en ny industriell eier som kan overta og videreføre virksomheten.

- Vi har vært opptatt av å finne en god eier som kan videreføre virksomheten. Alfa Tre AS er markedsleder og har gjennom mange år utviklet bedriften og vist at de driver godt. De tar vare på både kunder og ansatte. Vi er derfor veldig fornøyd med at vi har fått en avtale med Alfa Tre, sier Kjetil Jordanger, styreleder i Norsk Tre Fagverk AS i en pressemelding.

Alfa Tre AS ligger i Larvik. Alfa Tre AS eier også Alfa Tre Sør AS i Grimstad. Bedriftene er ledende i sine markedsområder på takstoler, precut og bjelkelagsløsninger.

Arbeidende styreleder og eier i Alfa Tre, Øyvind Farstad, er svært fornøyd.

- Økt kapasitet på konstruksjon og produksjon gir nye muligheter for vekst og utvikling for den nye konstellasjonen. Vår filosofi er å satse på dyktige medarbeidere med høy kompetanse og produkter med gode løsninger og kvalitet. Dette er noe våre kunder setter høyt, og er også en viktig årsak til vår flotte utvikling. Vi gleder oss til å bli kollegaer med de ansatte hos Norsk Tre.

Alle inneværende bestillinger og tilbud vil ifølge bedriften bli ekspedert som avtalt.

Norsk Tre Fagverk AS var tidligere en del av Norsk Tre AS, men ble skilt ut som eget selskap høsten 2016. Samtidig ble søsterselskapet Pors-Garasjen AS skilt ut. Dette selskapet er solgt til Igland Garasjen AS i Grimstad. Igland Garasjen AS er ledende i Norge på levering av ulike garasjekonsepter.