Sikkerhetsteknikere

Manpower er ledende innen bemanning og rekruttering til privat og offentlig sektor. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger. Sammen med oss bygger du din karriere, og vi bidrar til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Våre innovative og fleksible løsninger gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Vi er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Følg oss Facebook, Instagram, blogg og Twitter.

FirmaManpower for Bravida Fire & Security
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Elektriker eller svakstrøms- / telekommunikasjonsmøntør? Stilling med muligheter.

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Bravida er Nordens ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for bygg. I Norge finnes Bravida på rundt 27 steder og har ca. 2 300 ansatte. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Bravida Fire & Security er en betydelig leverandør av tekniske sikkerhetssystemer med mer enn 20 års erfaring i Norge.

Våre produkter og løsninger innen adgangskontroll, brannvarsling, innbruddsalarm, ITV og integrerte systemer er levert til en rekke kunder innenfor bank, forsikring, industri, handel og offentlig forvaltning.
Bravida Integra er Bravida Fire & Securitys egenutviklede plattform for integrerte sikkerhetsløsninger, Bravida Integra, finns i dag hos mer enn 2000 kunder på det Skandinaviske markedet med opptil 150 000 kortlesere og milliontalls alarmpunkter.

Stillingen
Som sikkerhetstekniker er du med i prosjekter og serviceoppdrag innenfor adgangskontroll, alarm, ITV og kundetilpassede sikkerhetsløsninger. Du vil ha utstrakt kundekontakt med mulighet for mersalg.

I arbeidet inngår også dokumentasjon og idriftsetting av sikkerhetsanlegg.

For riktig person er det store utviklingsmuligheter bådr horisontalt og vertikalt i organisasjonen på sikt.

Bravida kan tilby
Bravida tilbyr en spennende og utviklende hverdag med høyteknologiske produkter og sikkerhetsløsninger. Du vil arbeide med varierende oppgaver i et team med høy servicegrad og kompetanse. Det vil være gode utviklingsmuligheter både om du er dreven innen sikkerhet, eller har lite erfaring. konkurransedyktige betingelser.

Hvem er du?
Vi søker etter deg som har fagbrev innen telekommunikasjon eller fagbrev som elektriker.

Manglende fagbrev kan kompenseres med dokumentert relevant erfaring.

Du må kunne sikkerhetsklareres på høyt nivå og det stilles krav til førerkort klasse B.

Som person er du sosial og ansvarsbevisst, du har høy servicegrad, kan jobbe i team og leverer høy kvalitet i ditt arbeid. Det er viktig at du inngir tillit og skaper gode kunderelasjoner.

Interessert?
Logg deg inn på manpowers hjemmesider og søk stillingen der, eller send din CV til heholm@manpower.no
Du kan også ringe Henrik Holm på 48204478 hvis du har spørsmål, eller ønsker at vi vurderer ditt kandidatur.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: