SHA-rådgivere

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med bachelor eller mastergrad innen bygg/tekniske fag.

ÅF Advansia AS etablerte seg i Midt-Norge i 2016 gjennom oppkjøp av Optiman Prosjektledelse AS og Trondheimskontoret er dermed inne i sitt 20. driftsår.

Vi skal bygge videre på den godt etablerte kulturen og fortsatt være ledende på prosjekt- og byggeledelse både i Trondheimsregionen og i Norge. Se www.afconsult.com for mer informasjon.

FirmaÅF Advansia
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.03.2017

I Midt-Norge har vi mange spennende prosjekter, blant annet: Kampflybasen på Ørlandet, Powerhouse Brattørkaia, Nye Nidarøhallen, Lærerutdanningen NTNU, Offentlig Servicekontor Øst, Lade Skole og Idrettshall, nytt kontorbygg for Dora, Helsevakta, BI Trondheim.

ÅF Advansia Midt-Norge er i sterk vekst og søker nå SHA-rådgivere. Du vil få ansvar for å følge opp SHA-arbeidet i byggeprosjekter på vegne av oppdragsgiver.

Arbeidsoppgaver

Vi søker kandidater med kunnskap om Byggherreforskriften og aller helst erfaring fra roller som SHA-koordinator utførelse og/eller prosjektering - eller kandidater med erfaring fra HMS-arbeidet hos entreprenør. Andre kandidater evt fra off-shore/industri må ha relevant praktisk erfaring.

Vi er opptatte av å sette opp prosjektene riktig i ft SHA-arbeidet. I gjennomføring skal vi bidra konstruktivt og ha god kontroll på både prosjektering og utførelse. Tydelig kommunikasjon med alle aktører er vesentlig i rollen. Ambisjonen er at vi for hvert prosjekt skal bidra til sikker og trygg gjennomføring!

Kvalifikasjoner

For å utføre dette arbeidet på best mulig måte ser vi for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Erfaring fra SHA-arbeide som SHA-koordinator utførelse/prosjektering på større prosjekter eller fra HMS-arbeid hos entreprenør.
  • God kjennskap til ryddig og sikker drift av byggeplass (logistikk og rigg), samt kunnskap om fremdriftsrekkefølger på byggeplass
  • Kunnskap om Byggherreforskriften og Arbeidsmiljøloven (relatert til byggeplass)
  • Det vil være en stor fordel med gjennomførte kurs innenfor sikkerhet/HMS.

Utdanning

  • Høyskole / Universitet

Egenskaper

Du er inspirerende, sosial, liker teamarbeid og er god til å kommunisere på norsk muntlig og skriftlig. Du er en engasjert og tydelig leder av team og enkeltmennesker, samtidig som du koordinerer faglig arbeid på en trygg og stø måte. Du jobber strukturert, finner løsninger og er en selvstendig pådriver i prosjekter.

Vi tilbyr

Som ansatt i ÅF Advansia vil du få muligheten til å spille en viktig rolle i store prestisjefylte prosjekter. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og en fleksibel arbeidshverdag.

SØK STILLING

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Search House ved Jo Temre, 915 12 859 eller Jan Gunnar Storli, 924 12 800.

Vis flere stillinger: