Jarle Odland (f.v.), Jan Olav Jørgensen og Kåre Reknes.

Bygger opp et nytt byggentreprenørkonsern i Bergen

Aksjonærene i Rexir Holding AS, Hindenes Unneland & Juvik AS og Entreprenør Magnar Sivertsen AS går sammen om å bygge opp et nytt byggentreprenørkonsern. 

Aksjene i Hindenes Unneland & Juvik, samt i Entreprenør Magnar Sivertsen er solgt til morselskapet i det nye konsernet, som har fått navnet Rexir Bygg AS. Hovedkontoret blir på Øvre Ervik i Bergen.

Jarle Odland (56) er ansatt som daglig leder og er utdannet ingeniør. Han kommer fra en stilling som adm. dir. i W. Giertsen og har lang erfaring fra ledende stillinger i blant annet Norske Shell, Lemmikäinen og Maxbo Proff.

Kåre Reknes (54) er ansatt som faglig ansvarlig og prosjektsjef, er utdannet dr.ing. fra NTH og har en doktorgrad i betongfaget. Han har lenge jobbet med prosjekt- og produktutvikling Borregaard, Sika Norge og Skanska.

– Rexir Bygg har dermed kapasitet til å være totalentreprenør i større byggeprosjekter, og har solide bedrifter innen byggmesterfaget og grunn- og betongfaget med seg, heter det i en melding fra selskapet.

Entreprenør Magnar Sivertsen har spesialisert seg på større grunn- og betongoppdrag. Hindenes Unneland & Juvik er en byggmesterbedrift med røtter tilbake til før 1900-tallet. Selskapet har spesialisert seg blant annet på rehabilitering av boligblokker og forretningsbygg, men utfører også tømmerarbeider på ulike typer nybygg.

Styreleder Jan Olav Jørgensen er stolt over å kunne være del av dette samarbeidet.

– Samarbeidet vil sikre arbeidsplasser i en stadig mer utfordrende bransje, og legger til rette for en videre trygg vekst for allerede godt etablerte selskaper, sier Jørgensen.