Ensjø Torg er et nytt boligprosjekt beliggende på selve T-banestoppet på Ensjø. Skanska prosjekterer her ca 520 leiligheter. Illustrasjon: Skanska/Vy

Skanska solgte 30 leiligheter på ett minutt på Ensjø Torg

34 av 43 leiligheter ble solgt på dagen da salgsstarten gikk på Ensjø Torg.

Totalt kom det inn 75 kjøpstilbud. Mange av boligkjøperne er ute etter en to-roms. Men også flere av de store leilighetene gikk raskt.

– Det er rift om to-roms leilighetene, de ser vi at er veldig populære og det er de vi får flest kjøpstilbud på. Samtidig solgte vi både tre- og fire-roms leiligheter, som viser at både barnefamilien og førstegangskjøperen vil bo på Ensjø Torg, sier regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

Skanska skal bygge et høyhus på 16 etasjer plassert over T-banestoppet på Ensjø.

– Det er svært gledelig å se at så mange vil kjøpe bolig i våre prosjekter. Å bygge et prosjekt som et høyhus er noe vi er stolte av, og vi er sikre på at boligkjøperne vil bli godt fornøyde med resultatet. Ensjø er en bydel i utvikling, og det er mange som vil bo her, forteller Gåsvik.

Unik utsikt fra felles takterrasse
Høyhuset vil bestå av 16 etasjer og på toppen av bygningen skal det bygges takterrasse.

– Dette er leiligheter som får en helt unik utsikt i Oslo, sier Gåsvik. Vi bygger felles takterrasse på toppen av høyhus-bygningen, noe som vil gi beboerne et helt fantastisk utsyn over byen. Det betyr at selv om du kjøper leilighet i for eksempel 4. etasje, vil du ha tilgang til en av Oslos beste utsikter.

Ny salgsstart 16. november
Det var leilighetene i 3.-8. etasje som ble lagt ut for salg først. Neste sjanse er onsdag 16. november – da er det salgsstart for leilighetene i 9.-15. etasje.

De første boligene på Ensjø Torg ferdigstilles høsten 2018. Dette byggetrinnet vil stå ferdig høsten 2019.