Foto: Farmandprisen

Farmand-sølv til AF Gruppen

AF Gruppen vant sølv for beste årsrapport 2015 under prisutdelingen i kategorien børsnoterte selskaper.

Farmandprisen (Beste årsrapport) er en prestisjefylt pris som har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955. Formålet med konkurransen er å inspirere til bedre kvalitet på årsrapporter og nettsteder.

- AF har siden 2009 holdt høy kvalitet og utmerket seg med gode plasseringer både for nettstedet afgruppen.no og konsernets årsrapport, heter det i en pressemelding.

AF Gruppen gikk torsdag i forrige uke av med andreplassen i klassen Børsnoterte selskaper for konsernets årsrapport. DNB og Marine Harvest vant henholdsvis 1. og 3 plass i samme klasse.

Konseptet for årets årsrapport var ”Signert”. 

- Vi ønsker med dette å få frem det eierskapet og stolthet til alle prosjekter AF leverer, skriver selskapet på sine nettsider.

Juryens begrunnelse: 

Dette er en meget solid og brukervennlig rapport som scorer høyt på de fleste evaluerte områdene. Juryen registrerer også en rød tråd gjennom det hele, og den har generelt meget god struktur og fremstilling.

Ros også for en oversiktlig introduksjon, god redegjørelse av virksomhetsområdene, samt utstrakt bruk av tidsserier og grafer. Selv om det ikke registreres de store endringene fra fjorårets versjon kaprer denne bunnsolide rapporten en sterk sølvmedalje i tidenes 

Se hele resultatlisten her.

Årsrapporten finner du her