Eystein C Husebye

Husebye til Inventura

Tidligere daglig leder i Norges bygg- og eiendomsforening NBEF, Eystein C. Husebye er tilsatt som manager i Inventura AS.

- Han har en utdanning innen økonomi, miljøledelse og markedskommunikasjon og har en bred kontaktflate mot markedsaktører, bransjeorganisasjoner og myndigheter i BAE-sektoren. Han har lang erfaring fra utvikling og formidling av beste praksis i næringen og har bl.a. sittet i sektorstyret BAE i Standard Norge siden 2012, vært sekretær for LCC Forum og leder av byggherreforum i buildingSMART Norge, heter det i en pressemelding fra Inventura.

Husebye skal jobbe med anskaffelsesfaglig og strategisk innkjøpsbistand bl.a. knyttet til FM, alternative gjennomføringsmodeller som OPS og samspill, samt bidra til å utvikle kunnskap om Best Value-metoden.

Han har tidligere jobbet i Tekniske Foreningers Servicekontor, Teknologisk Institutt og GRIP senter. Han har også erfaring som høyskoleforeleser og markedssjef i bokbransjen.

- Vi er veldig glade for å ha fått Eystein på laget vårt. Med sin brede erfaring, spisse kompetanse og store kapasitet vil han styrke satsningen vår innenfor BAE-sektoren betydelig, sier Gunnar Bleness, partner og leder for Inventura Oslo.

Inventura er et konsulentselskap med ca. 80 ansatte.