Loe Utvikling drives av Tomas J. Tenden og Christian Kulberg. Foto: loeutvikling.no

Loe Utvikling kjøper 20.000 kvadratmeter eiendom i Oppegård

Loe Utvikling kjøper kombinasjonsbygget Fløisbonnveien 2-4 i Oppegård av KLP Eiendom.

Eiendommen består i dag av ca. 20 000 kvm med lager og kontorer og er leid ut til Jernia frem til oktober 2017. Tomtearealet er på ca. 32 mål.

Loe Utvikling eier også naboeiendommen Kongeveien 47 på ca. 11 000 kvm. Også denne eiendommen ble overtatt på kort leiekontrakt og er nå etter to år fullt utleid på 10 års kontrakter.

- Fløisbonnveien 2-4 er en attraktiv eiendom som vi har ønsket oss lenge, sier Tomas J. Tenden i Loe Utvikling i en pressemelding.

- Det er stor etterspørsel etter gode og fleksible lager- og kombinasjonsarealer sentralt rundt Oslo, noe vi har erfart gjennom utleiearbeidet av Kongeveien 47. At vi også eier naboeiendommen gjør det enklere å finne gode løsninger for fremtidige leietakere. Eiendommene har sammen åpenbare muligheter for fremtidig transformasjon. Mulighetene er store ved konvertering av et tomteareal på over 60 mål, men vårt fokus vil i første omgang være å ønske velkommen til nye leietakere etter Jernia, sier Tenden.

Loe Utvikling drives av Tomas J. Tenden og Christian Kulberg. Bak selskapet står Loe-gruppen som er Norges største produsent av betongvarer til bygg og anleggsbransjen.

Loe Utvikling har tidligere utviklet et område for volumhandel i Lillestrøm til kjeder som Montér, Europris og Møbelringen.

For øvrig har Loe nylig igangsatt utbyggingen av et stort næringsområde på ca. 100 mål ved E6 i Rygge hvor Circle K akkurat åpnet en ny stor stasjon. Selskapet har flere spennende utviklingsprosjekter og satser aktivt i markedet for næringseiendom rundt Oslo.