Illustrasjon: Bulk Infrastructure

Bulk med leieavtale på 17.200 kvadratmeter

Elektroskandia Norge har inngått en 10 års leieavtale med Bulk Infrastructure om bygging av et 17.200 kvadratmeter stort hovedkontor og sentrallager på Bulk Park Fugleåsen i Ski kommune.

Det skriver Bulk Infrastructure i en pressemelding torsdag.

Anlegget skal, ifølge meldingen, erstatte dagens lokaler på Alfaset i Oslo. Nærmere 160 arbeidsplasser vil være knyttet til det nye anlegget, som skal tas i bruk sommeren 2017.

Prosjektet består av 35 dekar effektiv tomt, 14.400 kvadratmeter med 11,7 meter høytlager, samt nytt hovedkontor på 2.800 kvadratmeter over tre etasjer. Bulk Infrastructure skal overlevere prosjektet den 1. juni 2017. Antatt byggestart er i tredje kvartal 2016, heter det i pressemeldingen.

Dette er, ifølge meldingen fra Bulk, det fjerde logistikkprosjektet i Bulk Park Fugleåsen, hvor det siden 2012 er oppført store logistikkanlegg for DSV, Norsk Lastbærer Pool og Postnord. Det er fremdeles ledige tomtearealer i den 250 dekar store logistikkparken, men rundt 75 prosent vil med dette være ferdig utviklet, heter det i pressemeldingen.

– Vi er svært fornøyde med at et stort, internasjonalt eid selskap som Elektroskandia har valgt Bulk til å bygge sitt nye sentrallager med hovedkontor, basert på våre standardiserte Bulk-moduler. Det befester vår posisjon som den ledende eiendomsutvikleren i Norge innenfor lager- og logistikkbransjen, uttaler Peder Nærbø i Bulk Infrastructure.