Stad skipstunnel. Illustrasjon: Kystverket

Dr.techn.Olav Olsen inngår rammeavtale med Kystverket

I vinner-gruppen til Dr.techn.Olav Olsen er samarbeidspartnerne Asplan Viak, DHI, NGI, Nexconsult og Portcat.

Rammeavtalen omfatter blant annet arbeider med moloer, navigasjonsinstallasjoner, farleder og havneplanlegging. Dette inkluderer oppgaver fra forstudie, arealregulering, konsekvensutredninger, tekniske analyser og prosjektering – til byggeledelse og tilstandskontroll.

Reguleringsplan og konsekvensutredninger for Stad Skipstunnel er blant de første oppgavene som gruppen tar tak i.

– Kystverket er godt fornøyd med å ha signert rammeavtale for ingeniørtjenester med Dr.techn. Olav Olsen, og vi føler oss trygge på et godt og utfyllende samarbeid. Vi har stor aktivitet på utbyggingsfronten, og er bekvemme med både tilbudt kompetanse og arbeidsmetodikk, sier Frøydis Rørtveit Stensvik, leder for Kystverkets Senter for utbygging i en pressemelding.

Dr.techn.Olav Olsen har de senere årene styrket fagmiljøet innen utredning og prosjektering av kyst- og havnekonstruksjoner og er involvert i havne-, kai- og farledsprosjekter over hele landet.

– Vi ser frem til å jobbe sammen med Kystverket og bistå dem i å løse det samfunnsoppdraget de har, sier Rune Jerstad, leder for Kyst- og Havneavdelingen til Dr.techn.Olav Olsen.

Rammeavtalen har en varighet på 4 år, gjeldende fra 1. desember 2015.

Avtalen gjelder for alle regioner, og forvaltes av Kystverkets Senter for utbygging.