Skanska søker nyutdannede

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.02.2016

Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?


Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 60 000 ansatte globalt. Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Young Professionals Program
For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS, og etikk. Du blir kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper, og du får besøke et Skanska prosjekt i utlandet.

Jobb i Skanska

Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg eller anlegg.

I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseforflytning, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.

Vi har virksomhet over hele landet, fra Svalbard i nord til Lindesnes i sør. Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.

Bygg og anlegg
Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge blant annet boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre mange distriktskontorer, og arbeide ute på et prosjekt i nærheten av dette
Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom.
I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes.

Støttefunksjoner og datterselskaper
Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistselskapene, og tekniske støttefunksjoner som Survey og BIM.
Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.

Vi mottar og behandler søknader fortløpende.

Kontaktperson er avhengig av lokasjon og fagområde, og du vil få tilsendt kontaktinformasjon på bakgrunn av dette. Ved spørsmål henviser vi derfor til mailadresse rekruttering@skanska.no.

Søknadsfrist er 1. februar 2016.

Søk via vår rekrutteringsportal

Vis flere stillinger: