Fra venstre Yvonne Høgetveit (Innkjøpssjef, JM Norge), Tor Inge Dokken (Innkjøper, JM Norge) og Andreas Ø. Bergh (Salgssjef Proff, BM Høvellast Lillestrøm)

JM Norge forlenger avtalen med Byggmakker

JM Norge og Byggmakker (Høvellast Lillestrøm og Byggmakkers egeneide virksomhet, Norgros AS) har blitt enige om en ny treårig rammeavtale. Avtalen omfatter levering av trelast, byggevarer og festemidler til JM Norge sine ulike boligprosjekter.

 Totalt har avtalen en verdi på mellom 60 og 80 millioner kroner.

- Vi er veldig fornøyde med at vi skal fortsette å levere til JM Norge, dette er samtidig en meget god anerkjennelse og bekreftelse for oss. Vi har i foregående avtaleperiode bevist at vi leverer i henhold til JM Norges krav og forventinger på god logistikk, administrative rutiner, oppfølging og kompetanse, sier Andreas Ø. Bergh, salgssjef proff i Byggmakker Høvellast Lillestrøm.

Tor Inge Dokken, innkjøpsansvarlig for kategorien byggevarer i JM Norge, presiserer at det er helt avgjørende for dem å ha leverandører som kan levere i henhold til deres forventninger.

- Vi har de siste tre årene hatt en samarbeidsavtale hvor vi sammen har funnet gode løsninger for begge parter. De viktigste kriteriene for valg av leverandør var blant annet gode logistikkrutiner, kunne levere varer tidsbestemt og tilby leilighetspakking til konkurransedyktige betingelser, forteller Tor Inge Dokken.

- Rammeavtalen omfatter levering av trelast, byggevarer og festemidler. Leveranser skal i hovedsak skje rett ut på byggeplass, men det ligger naturlig nok i avtalen at det vil være noe supplering gjennom butikk. For at dette skal fungere i henhold til JM Norges krav, er det en forutsetning at logistikken flyter i alle ledd og at leveringspresisjonen er høy. Det gjør oss stolte at en så stor aktør som JM anerkjenner vår kompetanse på dette området og ønsker å fortsette samarbeidet med Byggmakker, avslutter Bergh.