Leo Nygænen går til Consto.

Leo Nygænen går fra BMS til Consto

Bransjeveteranen Leo Nygænen (64) har valgt å forlate rollen som leder av Byggenæringens Mediesenter (BMS), som er en egen avdeling i Byggeindustrien, og går nå til stillingen som kommunikasjonssjef i entreprenørselskapet Consto.

Leo Nygænen var med å starte opp BMS og har ledet satsningen siden 2011. Han sier at det var en vanskelig beslutning å forlate BMS.

– Jeg hatt en fin og givende periode i BMS med mange spennende oppgaver. Men som gammel entreprenør ble fristelsen for stor da Consto kom på banen med denne forespørselen, sier Leo Nygænen i kommentar.

Nygænen har tidligere jobbet mye med informasjonsarbeid i byggenæringen, og i Consto skal han jobbe med kommunikasjon og strategi.

Adm. dir. Ragnar Sandin i Bygg og Anlegg Media AS, som står bak Byggeindstrien/bygg.no og BMS, sier det er synd å miste en slik kapasitet.

– Han har gjort en kjempejobb for BMS gjennom flere år, og har åpenbart vært avgjørende for å bygge opp porteføljen mediesenteret sitter på. Det er synd å miste Leo, men vi har forståelse for at han ønsker å satse innen entreprenørbransjen igjen som kommunikasjonssjef. Vi starter nå en prosess med å finne hans etterfølger som skal bygge videre på porteføljen til BMS, sier Sandin.