Ill. Anthon B Nilsen Eiendom AS

Hydex til Lahaugmoen Næringspark

Anthon B Nilsen Eiendom AS har nylig signert leiekontrakt på nytt kombinasjonsbygg i Lahaugmoen Næringspark med Konsernet Haugnes Holding AS, som består av datterselskapene Systemhydralikk AS, Sylinderteknikk AS, Semitronic AS, Instrumatic AS og Hydex Fluid Power AS.

Nevnte datterselskaper driver med engrossalg av komponenter for hydrauliske løsninger, og markedsføres utad som selskapet Hydex.

- Hydex vil passe godt sammen med Sandvik Norge AS, Sika Norge AS og Hydreco Hydraulics Norway AS som er noen av de øvrige leietakere i næringsparken, heter det i en melding fra Anthon B Nilsen Eiendom.

Det er allerede inngått en totalentreprise med A- bygg for gjennomføringen av prosjektet, og forventet oppstart av bygging er satt til august i år med endelig ferdigstillelse medio august 2016.

Kombinasjonsbygget blir på totalt 7.800, hvorav 5.300 m2 er høytlager/verkstedarealer. Hydex vil leie ca. 60 % av arealene, og restarealene på ca. 2.300 m2 høytlager + nødvendige kontorarealer på mesanin er ledige for utleie. Næringsmegler Amund Medbø i 60 Grader Næringsmegling er engasjert i utleiearbeidet.