- Vi er veldig glade for å få Sofie med på laget, sier Reinhard Kropf, gründer og partner i Helen & Hard.

Helen & Hard arkitekter styrker Oslo kontoret

Sofie Galåen Bentzen tar fatt på nye utfordringer som daglig leder ved Oslo-kontoret, et ledd i Helen & Hards strategi.

Siv Helene Stangeland og Reinhard Kropf, begge partnere, vil fortrinnsvis holde til ved Stavanger-kontoret , men med jevnlig oppfølging av Oslo-kontoret.

- Helen og Hard satser på bærekraftig arkitektur og byplanlegging i forhold til prosesser, sosial bærekraft, energi og materialbruk. Kontoret gjobber også mye med komplekse, større bygg og med trearkitektur. Denne satsingen kommer også til å spille en viktig rolle i Oslo-kontoret. Oslokontoret har det siste året styrket både sin stab og drift. Fra mars 2015 vil det være 10 ansatte ved kontoret, heter det i en melding fra selskapet.

- Vi er veldig glade for å få Sofie med på laget. Sofie har en faglig profil som vi har vært på utkikk etter, med stor styrke i at hun er utdannet arkitekt. Hun er sterk på de områdene vi har behov for å videreutvikle i Oslo, samt har erfaring fra prosesser det kan være naturlig å samkjøre mellom Oslo-Stavanger. I tillegg har hun stor gjennomføringsevne, som vi ser som svært viktig i denne spennende perioden vi nå er inne i , sier Reinhard Kropf, gründer og partner i Helen & Hard.

Hun kommer fra stillingen som prosjektsjef i Narud Stokke Wiig Sivilarkitekter, hvor hun også har sittet i ledergruppen de siste 8 år. Hun er utdannet ved NTH/NTNU, Trondheim (arkitekt) og har arbeidserfaring både fra Norge og utlandet.

- Jeg gleder meg over å ha tatt fatt på denne spennende oppgaven hos Helen & Hard, og tror at jeg med min erfaringsbakgrunn har mye å tilby i rollen som daglig leder. Jeg ser frem til nye utfordringer som også inkluderer å styrke vårt nedslagsfeltet. Jeg finner H &Hs måte å jobbe på, både innad og utad, som svært inspirerende inkludert gode, sunne og nytenkende prosesser, sier Sofie G Bentzen.

- Helen & Hard har allerede en tydelig posisjon i markedet, både i Norge og i utlandet, og jeg gleder meg til å bli en del av dette sterke teamet. Jeg håper å kunne bidra slik at vi sammen skal nå våre mål om en helhetlig bærekraftig arkitektur, i alle ledd. Med en solid satsning av Oslo kontoret, håper vi å bli en enda tydeligere og tettere på både eksisterende og nye oppdragsgivere og partnere. Vi rigger oss for å levere solide resultater med et tett og godt samarbeid med våre kunder, avslutter hun.