Ill. SPIR

Betonmast bygger leiligheter i Holmestrand

Betonmast Buskerud-Vestfold skal bygge 14 leiligheter med underliggende garasjekjeller i Holmestrand.

Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på ca. 27 MNOK eks mva. Byggherre er Soltoppen Holmestrand AS. Arkitekt er SPIR.

Prosjektets totale areal er på 1 991 m2. Bygningen utføres med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadene vil bestå av beiset kledning og lys tegl.

Prosjektet har solgt godt med ni salg i løpet av de første to ukene etter salgsstart.

Prosjektering er i gang og riving av eksisterende bygning på tomten utføres omgående. Planlagt byggestart er mai 2014, og byggetid er beregnet til 11 måneder.

- Vi er svært fornøyd med å ha vunnet nok et prosjekt i vårt distrikt, også denne gang i hard konkurranse med de etablerte. Alt skriveriet om dårlig boligmarked i media de siste månedene, gjør at det er spesielt moro å få i gang vårt andre boligprosjekt på kort tid. Vi gleder oss til samarbeidet med byggherren og arkitektfirmaet SPIR, sier Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

- Vi har mange spennende prosjekter i pipeline, og med sterkt økende oppdragsmengde ser vi behov for å få inn flere dyktige medarbeidere den nærmeste tiden, avslutter Thorkildsen.