Jan Erik Engebretsen

Jan Erik Engebretsen til Jackon

Fredrikstad-baserte Jackon har med sine 11 fabrikker i Norden en betydelig satsing i regionen. Nå ansetter selskapet Jan Erik Engebretsen som ny salgsdirektør innenfor forretningsområdet Bygg Norden.

Jan Erik Engebretsen kommer fra stillingen som salgssjef i Gyproc Norge, der han har vært siden 2005. Han har også erfaring fra Optimera (LA Lund), i tillegg til salgserfaring fra Würth og fra butikk.

- Jackon er en spennende virksomhet med solid norsk forankring som lykkes med satsning internasjonalt. Jeg gleder meg til å bidra til sterke salgstall i Norden, forteller Engebretsen, som tiltrår i stillingen 1. mai 2014.

Jackon-gruppen er et heleid norsk industrikonsern som tilbyr plastisolasjonsprodukter til aktører i byggebransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Den nordiske delen av selskapet omsatte for omlag 900 millioner kroner i 2013.

- Vi styrker salgskorpset med tanke på videre vekst i Norden, og gleder oss til å ønske Engebretsen velkommen til Jackon, forteller Stein Trygsland, administrerende direktør i Jackon Norden.