Tor Ole Olsen gjenvalgt som styreleder i Næringslivsringen

Næringslivsringen er sluttet for 2013, med årsmøte under Bygg- og miljødagen 5. november. Valgkomiteens innstilling ble fulgt, og sittende styreleder Tor Ole Olsen ble gjenvalgt for nok et år.

Næringslivsringen er et samarbeidsforum mellom byggenæringen og Studieprogram bygg- og miljøteknikk, Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi ved NTNU. Forumet ble opprinnelig startet for å rekruttere til bygg- og anleggstekniske fag ved universitetet, og fungerer i dag både som et bindeledd mellom studentene, professorene og næringen, samt som en tilbyder av ordninger som gjør studie- og arbeidslivet knyttet til bygg og anlegg enda mer attraktivt.

Under det årlige Næringslivsringen-arrangementet Bygg- og miljødagen ved NTNU, ble også årsmøtet i Næringslivsringen holdt. Her ble noe av kursen framover staket ut, og styret fikk nye og nye gamle medlemmer.

I tillegg til å gjenvelges som styreleder, ble Tor Ole Olsen i Dr. Techn. Olav Olsen gjenvalgt for to år som næringslivsrepresentant. Det ble også Berit Laanke i SINTEF Byggforsk, mens Siri Hustad, fra Vegdirektoratet ble valgt inn for første gang som næringslivsrepresentant. Hun trer inn i rollen 1. januar 2014.

Valgene var, ifølge årsmøteprotokollen, enstemmige.

Les om Bygg- og miljødagen på bygg.no, og se alle bildene.

Denne uken kommer en enda større sak om dagen i bladet.

Tegn abonnement her.