Nye oppdrag for Telemark Vestfold Entreprenør

Peabs datterselskap Telemark Vestfold Entreprenør har de siste ukene fått nye oppdrag for 66,7 millioner kroner (eks mva.).

− Med disse oppdragene inne har vi god tro på at vi skal klare og nå budsjetterte volumer for 2013. Det er hard konkurranse om hver jobb, men vi har gjort et grundig anbudsarbeid som har resultert i god uttelling, forteller daglig leder Kjetil Runningen i TVE.

Baze Tecnology, Porsgrunn
TVE skal for Baze Tecnology bygge et nytt næringsbygg på Moheim i Porsgrunn. Bygget er totalt 750m2 fordelt på to etasjer. Kontraktsverdi er 8,7 MNOK eks. mva og forventet byggestart er medio juni. Kontrakten er en totalentreprise.

Midlertidige omsorgsboliger, Larvik
TVE skal som totalunderentreprenør utføre betong-og tømrerarbeider for Dovre Moduler på seks omsorgsboliger i Larvik. Kontraktsverdi er 3,0 MNOK eks. mva og arbeidet er igangsatt.

Ny driftssentral, Knarrdalstrand renseanlegg
TVE skal for Porsgrunn kommune bygge to nye bygg ved Knarrdalstrand Renseanlegg, samlet areal er ca. 2000m2. Kontraktsverdi er 25 MNOK eks. mva og oppdraget er en totalentreprise. Forventet byggestart er medio august.

Tanche Nilssen-Norengros, Skien
TVE skal for Tanche Nilssen-Norengros bygge et nytt høylager med et samlet areal på 4400m2. Bygget har en grunnflate på 3400 m2 og en mesanin på 1000 m2. Oppdraget er en totalentreprise. Kontraktsverdi er 30 MNOK eks. mva og arbeidet starter i disse dager.

− Disse nærings-/industribyggene passer svært godt inn i vår portefølje, som består av mye timeverkstung leilighetsproduksjon. Dette gir en fin utjevning av ressursene totalt sett, sier Runningen.