Stor sikkerhetsavtale med Departementenes servicesenter

Stanley Security AS har inngått en omfattende sikkerhetsavtale med Departementenes servicesenter (DSS). Avtalen omfatter installasjon og service av alarm og adgangskontrollsystem ved samtlige departement.

Avtalen har en verdi på mellom 50 og 75 millioner kroner fordelt over to år, med opsjon på ytterligere seks år. Avtalen er blant Stanleys største noen sinne, og også blant de største i norsk sikkerhetsbransje.

- Vi er svært glade for at DSS har gitt oss fornyet tillit med sikkerhet knyttet til noen av våre viktigste samfunnsinstitusjoner, sier administrerende direktør Trond Langeland i sikkerhetsselskapet Stanley Security AS i en pressemelding.

Avtalen omfatter produksjon, leveranse, vedlikehold, oppdatering og overvåking av system for adgangskontroll og et sensorsbasert alarmsystem, samt sikkerhetsrådgivning.

- Stanley Security har gjennom den avtalen de har hatt i flere år vist at de tilfredsstiller våre sikkerhetsstandarder og -krav, og har ut fra disse og andre offentlige kriterier levert det beste anbudet. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Bjarne Dag Astor i DSS.

DSS er underlagt - Lov om forebyggende sikkerhetstjenester - (sikkerhetsloven), som også omfatter krav til sikkerhetsleverandør, personell og kompetanse.

- En klar målsetning er å sikre Regjeringens bygningsmasse i henhold til den enhver tid gjeldende trusselsituasjon. DSS har høy sikkerhetskompetanse og er godt forberedt på denne målsetningen med sitt planverk. Vi ser frem til å fortsette arbeidet som partner i arbeidet for å nå dette målet, sier Langeland.