Nye rammeavtaler til Hjellnes Consult

Undervisningsbygg (UBF) har tildelt Hjellnes Consult og deres samarbeidspartnere i tre arkitektteam totalt fire nye rammeavtaler.

Undervisningsbygg har et investeringsbudsjett for 2013 på ca. 3 milliarder kroner og vil ha et betydelig behov for rådgivertjenester fremover.

De fire avtalene er én ren rådgivende ingeniør-avtale (RI) for store prosjekter og tre rammeavtaler for arkitekttjenester og prosjekteringsytelser i små prosjekter.

– Vi har hatt rammeavtale med Undervisningsbygg i mange år, og er veldig tilfredse med at vi får fornyet avtale både innen rådgivende ingeniørfag for store prosjekter samt for små prosjekter i samarbeid med tre ulike arkitektteam, fastslår administrerende direktør Geir Knudsen i Hjellnes Consult.

To år pluss opsjon
Dermed fikk Hjellnes Consult full uttelling på alle tilbudene firmaet leverte til Undervisningsbyggs konkurranser. De omfattet ti parallelle rammeavtaler for store prosjekter og ti rammeavtaler for små prosjekter.

De tre arkitektteamene Hjellnes Consult vant avtalene sammen med, er Enerhaugen Arkitektkontor AS, Narud-Stokke-Wiig AS Sivilarkitekter MNAL og Heggelund & Koxvold AS arkitekter MNAL. Alle de fire rammeavtalene varer i to år, og oppdragsgiver har opsjon på å forlenge avtalen i to år, ett år av gangen.

Kvalitet vektet 70%
Undervisningsbygg har vektet pris med 30 % og kvalitet med 70%, ifølge deres begrunnelse for tildeling av kontrakter. Hjellnes Consult sammen med sine samarbeidspartnere scoret høyt på kvalitet.

– Lang tid tilbake tok vi et strategisk valg om å satse på prosjekter innen undervisning og helse. Vi har derfor over tid satset på kompetansebygging av våre medarbeidere spesielt innen disse sektorene. Det er da ekstra hyggelig at satsningen fortsatt gir oss nye muligheter for oppdrag, sier Knudsen.