EPTEC Energi åpner avdeling i Lillehammer

For å møte veksten og som ledd i å bli en landsdekkende aktør vil EPTEC Energi AS nå opprette en ny avdeling på Lillehammer, 1. mai 2013.

- Etablering av et nytt avdelingskontor i Lillehammer er en naturlig prosess i bedriftens utvikling og Oppland og Hedmarks regionen er et spennende område som er i stadig utvikling og vekst, sier daglig leder Rolf Sonderkamp i EPTEC Energi AS.

Avdelingskontoret på Lillehammer vil bli håndtert av Torstein Heggestuen som i tillegg til mesterbrev og fagskole utdanning, har lang erfaring med EPTECs produkter og løsninger.

- Vi har vært med på flere spennende prosjekter i området og ser frem til å bidra med våre produkter og tjenester i fremtiden, sier Torstein Heggestuen.

EPTEC Energi AS er et veletablert kulde- og varmeentreprenørfirma fra 1986, med en omsetning i 2012 på over 100 mill NOK. Det primære satsningsområde er bygg, industri samt fjernvarme med fokus på naturlig kjølemedie, energieffektivitet, kvalitet og pris med gode og anerkjente produkter fra CIAT, Gea Grasso, ACM og Miba.