Velkommen til Hagemessen

Til tross for at våren mange steder glimrer med sitt fravær, arrangeres Hagemessen på Norges Varemesse på Lillestrøm fra 12. - 14. april. Byggeindustrien har laget det offisielle messemagasinet for messen, og vårt nettsted www.hage.no er utstiller.

Gjennom hage.no er vi sammen med NAML - Norske Anleggsgartnere samarbeidspartnere for messen.

Park & lekeplass 2013 er en fagmesse for beslutningstagere innen park og lekeplassutstyr og arrangeres parallellt med Hagemessen! Torsdag 11. april arrangeres en lukket fagmesse. Park & lekeplass består av komplette, oppbygde lekeapparater. Under Hagemessen vil denne delen av messen også være åpen for publikum.

Hagemessen er den største noen gang med tre fulle haller. En rekke BoGrønt hagesentre, frittstående gartnerier og ikke minst Plantasjen er en stor del av Hagemessen i år. Også mange av byggenæringens bedrifter er utstillere.

Uterommet er blitt stadig viktigere for mange mennesker. For mange er hagen eller terrassen det som gir liv til sommermånedene. Årsaken til at vi i Byggeindustrien engasjerer oss i dette, er at dette med hage og grøntanlegg er blitt viktig for mange. Det brukes stadig mer penger på områdene rundt husene – og det er utrolig mange ideer man kan hente ved å besøke hagemessen. Aldri har så mange profesjonelle aktører jobbet mot hage og utemiljø.

På hage.no vil vi legge ut saker fortløpende fra messen. Ellers kan man få mye inspirasjon ved å gå inn på hage.no.

Har noen tips til stoff om hage eller utemiljø så send en melding til Svanhild Blakstad – sb@bygg.no. Hun følger opp.

Snart forsvinner snøen – snart kommer varmen – snart eksploderer det i alle hager. Det er det mange som ser frem til.

http://www.bygg.no/2013/04/104607.0?bannerfolder=30861&toppbannerfolder=30860