Infobric med 500 byggeprosjekt på nett

Ved årsskiftet nådde Infobric en historisk milepæl med over 500 samtidige byggeprosjekt i drift på sin løsning Infobric Ease.

Det var Veidekkes prosjekt på Hamar Stadion som ble det historiske prosjekt nr 500. Prosjektleder Jan B. Leirhol i Veidekke er fornøyd med løsningen, som hjelper dem med å holde orden på dette komplekse og langvarige prosjektet.

- Registrering av personell på byggeplassen med infobric er en god måte å få oversikt over mannskapet på, sier Lerhol.

- Hvis det skulle oppstå en beredskapssituasjon er det veldig greit og bare kunne skrive ut listen over mannskapet og da ha full oversikt over hvem som befinner seg på plassen. Infobric gjør hverdagen enklere for mannskapet ute og funksjonærene inne. Her på Hamar stadion er vi
veldig fornøyd med hvordan systemet fungerer, sier han.

Nordenleder Kenneth Johansson, som også er en av gründerne i Infobric, understreker hvor viktig denne milepælen er for selskapet.

- Med 500 prosjekter i samtidig drift har vi kommet opp i en slik mengde prosjekter at det ikke lenger er tvil om at dette er viktig for bransjen i Norden, sier Johansson.

- Vi har samarbeidsavtaler med de fleste av de største byggentreprenørene I Norden nå, og jobber med å utvikle satsingen i England og Finland. I denne sammehengen, er vår satsing i Norge noe av det viktigste vi gjør nå, sier han.

Norgesjef Øystein Drivflaadt ser positivt på utviklingen i Norge så langt.

- Vi ser at vi får de største, tyngste og mest kompliserte prosjektene som kunder veldig ofte. Med ca. 100 prosjekt i samtidig drift i Norge etter 2 års oppbygging, satser vi på å virkelig ta markedet i 2013, forteller Drivflaadt.