Erna Solberg på årsmøte i EBAO

Hva må til for å få raskere utbygging av infrastruktur, næringsbygg og boliger i Oslo-regionen? Det vil Høyre-leder Erna Solberg gi svar på under årets årsmøte i Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg Oslo, Akershus og Østfold (EBAO).

Årsmøtet går av stabelen i Næringslivets Hus den 13. mars. Her vil Høyre-lederen også gå inn på hva et regjeringsskifte til høsten vil bety for utviklingen av regionen, og for bygg- og anleggsnæringen.

- Skal vi utløse nye, store boligprosjekter må vi se kollektivløsninger og bolig i sammenheng. Vi ønsker å sette i gang utbygging av InterCity, men vi ønsker også å endre på planverket slik at stat, kommune og entreprenører kan inngå i et forpliktende samarbeid med klare tidsfrister knyttet til nye bolig- og infrastrukturprosjekter, sier Erna Solberg.

- Vi gleder oss til å få Solberg på besøk. Ved å møte oss og ta opp et så viktig tema, viser hun at de utfordringene vi står overfor, både som næring og som region, blir tatt på alvor, sier styreleder i EBAO, Frode Antonsen.