Arkitekt: Astrup og Hellern arkitekter

Arkitekt: Astrup og Hellern arkitekter

Volvo Maskin flytter til nybygg i Drøbak

Volvo Maskin AS har nylig signert en leiekontrakt på et nybygg på rundt 12.000 kvadratmeter i Oslo Logistikkpark Drøbak.

I en pressemelding fra Volvo Maskin og byggherre Fabritius skriver de at bygget vil bli et moderne lager- og verkstedbygg. Anlegget vil stå ferdig mot slutten av 2024. A Bygg Entreprenør skal stå for oppføringen av bygget.

Oslo Logistikkpark Drøbak er en lager- og logistikkpark under utvikling med netto 477 mål tomt. Eiendommen ligger like ved nedkjøringen til Oslofjordtunellen, og med kort avstand til E6. Det planlegges for drøye 190.000 kvm med lagerbygg når området er ferdig utviklet. Med Volvo sitt anlegg er det nå inngått avtaler på i overkant av 60.000 kvm i parken.

- Volvo Maskin vil være en spennende tilvekst til parken og vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim i meldingen.

- Vi er svært glade for å ha få denne avtalen på plass. Anleggsmaskinbransjen står foran en dramatisk teknologisk utvikling i årene som kommer med elektriske drivlinjer og nye IT-baserte tjenester. Et sentralt plassert og moderne hovedanlegg for Norge vil sikre både effektiv logistikk og mulighet for å rekruttere kompetente medarbeidere, sier daglig leder i Volvo Maskin, Arne Knaben i samme melding.