VestlandsHus Gusterud Bygg med Christoffer Gusterud i front og kolleger bak.

VestlandsHus Gusterud Bygg årets forhandler i VestlandsHus

Det var VestlandsHus Gusterud Bygg som stakk av med den gjeveste prisen under landsmøtet til VestlandsHus som gikk av stabelen i Stavanger denne helgen. 

(Klikk for større versjon)

- Det er en ære og veldig gøy å vinne denne prisen. Vi var ikke forberedt på det, men vi jobber hele tiden for å bli best innenfor det konseptet vi driver med og forbedre oss. Alle de ansatte bidrar til dette, og det er derfor ekstra kjekt at det blir lagt merke til når vi nå vinner denne prisen, sier daglig leder i VestlandsHus Gusterud Bygg, Christoffer Gusterud.

VestlandsHus skriver i en pressemelding at gjør et nøye utvalg når de skal ta inn nye forhandlere i familien, og det er viktig at de er dyktige forhandlere med fokus på god service til sine kunder. Det er i dag i overkant av 50 forhandlere fra hele landet som utgjør VestlandsHus-kjeden.

- Vi jobber hele tiden mot å nå vår visjon med Norges mest fornøyde boligkunder. Det blir stadig flere VestlandsHus-ere, og vi slår stadig nye rekorder. Det er resultat av hardt og målrettet arbeid, sier daglig leder i VestlandsHus Lars Erik Vinje.

Det er tre kriterier man må fylle for å bli kåret til årets forhandler. Bedriften må følge profilering etter kjedens retningslinjer, samt bruke de innkjøpsordningene og kjedetjenestene som VestlandsHus har satt. Det er også et kriterie at årets forhandler bidrar positivt til utviklingen av VestlandsHus som kjede.

I begrunnelse for hvorfor VestlandsHus Gusterud Bygg mottar prisen, sier juryen at de bruker konseptet fullt ut og er en viktig bidragsyter for å utvikle kjeden i positiv retning. 

- Gusterud Bygg er en veldig engasjert forhandler, og de kjører VestlandsHus-profilen fullt ut. De har massevis av ideer på markedsføring og var første forhandler ut med å ta tak i ideen om å bygge et Galleri VestlandsHus, sier Vinje.

VestlandsHus Gusterud Bygg har gjennomført flere markedsaktiviteter som engasjerer potensielle kunder til VestlandsHus. Nylig arrangerte de en tegnekonkurranse for barn på det nye galleriet på kjøpesenteret i Jessheim. 

VestlandsHus Gusterud Bygg, som holder til i Eidsvoll, ble stiftet i mars 2008, først som et enkeltpersonforetak. Etter tre års drift ble de et AS og medlem av VestlandsHus-familien som forhandler. Selskapet omsatte i 2018 i overkant av 40 millioner og har i dag 19 ansatte.

(Klikk for større versjon)