Veidekkes betongpris til tankprosjekt

Betongprisen 2013 gikk til Veidekke-prosjektet Etylentank Norretyl på Rafnes i Telemark.

Årets betongpris gikk til Etylentank Norretyl på Rafnes, et prosjekt som Veidekke selv beskriver som preget av nytenking og gode løsninger.

Veidekkes betongpris, hvor konsernet årlig berømmer fremdragende prosjekter gjennomført av ansatte i Veidekke, ble delt ut på årets betongkonferanse på Lillestrøm torsdag 31. oktober. 150 deltakere fra Veidekkes betongmiljø deltok.

Les også: Veidekkes betongkonferanse satt som støpt

Etylentanken bygges for det tyske firmaet TGE, og prosjektet kjennetegnes av kvalitet på arbeidet, godt HMS-arbeid og forretningsmessig lønnsomhet, heter det i en melding fra Veidekke.

Konsernsjef Arne Giske delte ut prisen til Jørn Chramer og Audun Kristiansen som representerte prosjektet.

Juryens begrunnelse

Juryen trekker frem spesielt tre punkter i sin begrunnelse for å gi Årets betongpris til prosjektet:

”- Prosjektet gjorde ekstra mye for å tilrettelegge for god HMS, og hadde ingen skader med fravær.
- Prosjektet viser med rette hva multilokal betyr i Veidekke. Et samspill omkring kompetanse erfaring fra egne rekker hvor distrikt Telemark og Distrikt Industri og betong i Anlegg har gjennomført prosjektet.
- Kunden var svært tilfreds med prosjektet, og nye oppgaver kan komme.”

Hederlig omtale

Også prosjektet Kulvert ved Tretten Stasjon for Jernbaneverket fikk hederlig omtale. På prosjektet har man vært nytenkende, og det har vært godt samspill mellom alle involverte. Juryen var ekstra tilfreds med at Veidekke har brakt frem og solgt inn nyskapende løsninger til kunden.